Downtown One është projektuar në bashkëpunim me studio të huaja të projektimit arkitektonik dhe inxhinierik, për të sjellë standardet më të mira ndërkombëtare në atë që do të jetë ndërtesa më e qëndrueshme dhe më e sigurt në Shqipëri. Njihuni më shumë me detajet inxhinierike dhe parametrat e ndërtimit nëpërmjet këtij reportazhi të “Ora e […]


Data e publikimit: Feb , 2021

Z.Winy Maas dhe një pjesë e skuadrës së MVRDV vizituan kantierin e Downtown One këtë Janar për të ndjekur nga afër procesin dhe progresin e ndërtimit. Mësoni më shumë rreth konceptit arkitektonik që kanë projektuar dhe përshtypjet rreth ndërtimit dhe zgjidhjeve inxhinierike të aplikuara, në këtë intervistë të shkurtër me Z.Maas në Showroom-in tonë të […]


Data e publikimit: Jan , 2021

Downtown One do të jetë ndërtimi më i lartë në Shqipëri, në përfundim të tij me plot 144 metra lartësi mbi tokë. Krahas lartësisë, ky ndërtim garanton qëndrueshmëri dhe siguri maksimale prej fazës së projektimit. Njihuni më shumë me menaxhimin e punës në kantierin e Downtown One dhe përkushtimin e Kastrati Construction për të ofruar […]


Data e publikimit: Jan , 2021

Downtown One ka arritur tashmë në lartësinë 31 kate mbi tokë ose 110 metra mbi tokë. Skuadra e Kastrati Construction ka punuar me ritme intensive për të garantuar ndërtim me cilësi maksimale dhe një afat përfundimi të ndërtimit brenda vitit 2022. Video Credits @Dart Marketing


Data e publikimit: Jan , 2021

QËNDRUESHMËRIA DHE SIGURIA E FASADËS DHE ELEMENTEVE TË SAJ TESTI I TUNELIT TË ERËS: Downtown One është tashmë ndërtesa e parë në Shqipëri që ndërmerr “Testin e Tunelit të Erës” për të garantuar qëndrueshmërinë dhe sigurinë e fasadës. Ky test është një parashikim i presioneve të erës që veprojnë në konstruksionin e ndërtesës, fasadës, vetratave […]


Data e publikimit: Dec , 2019

Projekti i konstruksionit dhe MEP (Projekti mekanik, elektrik dhe hidraulik) i Downtown One janë zhvilluar nga studio me eksperiencë botërore ARUP. Z.Alan Duggan, lider i skuadrës për këtë projekt shpjegon në këtë video se cilat janë parametrat që e kategorizojnë si më të qëndrushmin e më të sigurtin në Shqipëri.


Data e publikimit: Feb , 2019

The architectural project of Downtown One is designed by world-renown architectural studio MVRDV. Mr.Winy Maas, the leader architect of this studio has taken care to simultaneously bring a functional and aesthetical building. Learn more about the architectural features and the inspiration that brought this project to life through this video-testimonial.


Data e publikimit: Feb , 2019