• APARTAMENTE
  KATI 19-36 – 18 KATE: 27’747m2
 • MIRËMBAJTJE TEKNIKE
  KATI 18 –  1 KAT: 1’642m2
 • SHËRBIME
  KATI 17 –  1 KAT: 1’642m2
 • ZYRA
  KATI 4-16 –  13 KATE: 20’813m2
 • AMBJENTE KOMERCIALE
  KATI 0-3 –  4 KATE: 6’157m2
 • PARKIME
  KATI -5 – -1  – 5 KATE: 19’185m2
NJË NDËRTESË, NJË PAFUNDËSI MUNDËSISH
Konfiguruar për të ofruar gjithçka

Një qytet vertikal 144 metra i lartë, me sipërfaqe totale të shfrytëzueshme prej 77’000m², Downtown One është një destinacion ku njerëzit mund të jetojnë, punojnë, blejnë, ku mund të shijojnë përkujdesjen, elegancën dhe  pamjen më të bukur të Tiranës.