• Tel:
    (+355) 44 537 878
  • en

Si ndërtohet godina më e lartë në Shqipëri

Data e publikimit: Jan , 2021

Downtown One do të jetë ndërtimi më i lartë në Shqipëri, në përfundim të tij me plot 144 metra lartësi mbi tokë. Krahas lartësisë, ky ndërtim garanton qëndrueshmëri dhe siguri maksimale prej fazës së projektimit. Njihuni më shumë me menaxhimin e punës në kantierin e Downtown One dhe përkushtimin e Kastrati Construction për të ofruar cilësinë sipas parametrave më të mira ndërkombëtare, nëpërmjet këtij reportazhi të Opinion në TV Klan.

×
Na kontaktoni

Rezervo pronën tënde tani.×
Regjistrohu

Regjistrohu për të rejat e fundit