• Tel:
    (+355) 44 537 878
  • en

Projekti i Konstruksionit sipas ARUP

Data e publikimit: Feb , 2019

Projekti i konstruksionit dhe MEP (Projekti mekanik, elektrik dhe hidraulik) i Downtown One janë zhvilluar nga studio me eksperiencë botërore
ARUP. Z.Alan Duggan, lider i skuadrës për këtë projekt shpjegon në këtë video se cilat janë parametrat që e kategorizojnë si më të qëndrushmin e më të sigurtin në Shqipëri.

×
Na kontaktoni

Rezervo pronën tënde tani.×
Regjistrohu

Regjistrohu për të rejat e fundit