GJITHÇKA DËSHIRONI NDODHET KËTU
Diversitet shërbimesh dhe lehtësirash

Downtown One do të jetë një qytet vertikal plot jetë sepse do t’ju ofroj gjithçka ju nevojitet.

Qendër fitnesi dhe Spa – Kati 17
Salla Konferencash dhe Seminaresh – Kati 18
Bare, Restorante, Lounge – Kati 18
Kënd argëtimi për fëmijët – Kati 18

LEHTËSIRAT QË E BËJNË JETËN TUAJ MË TË BUKUR
Kujdes për çdo detaj

Rezidentët dhe vizitorët do të shijojnë komoditetin e rezidencave dhe zyrave të tyre, ndërkohe që një staf ekspertësh do kujdesen që eksperienca e të jetuarit apo të punuarit të jetë në nivele më të larta.

 

LEHTËSIRA PARKIMI DHE TRANSPORTI

5 Kate parkimi
Trotuar për lëvizjen e pashqetësuar të kalimtarëve
Akses i drejtpërdrejtë me stacionet e transportit urban
Akses i drejtpërdrejt në korsi biçikletash

LEHTËSIRA TË NJËSIVE

Sistem qëndror ngrohje-ftohje-ventilim
Ballkone dhe llozha
Depo për apartamentet tuaja
Walk-in-closet për dhomat tuaja

LEHTËSIRA TEKNOLOGJIKE

Sistemi Smart-Home

LEHTËSIRA PËR FAMILJEN

Kënd lojrash për fëmijët në katin përdhe
Pranë institucioneve të arsimimimit për fëmijët

LEHTËSIRA TË OBJEKTIT

Depo (në katin përdhe)
Kamera monitorimi dhe roje sigurie
Kënd riciklimi
Akses në çdo kat për hedhjen e mbeturinave (waste disposal)
Mirëmbajtje e ambjenteve të përbashkëta
Shërbim concierge