ZYRA BASHKËKOHORE
Një destinacion biznesi si asnjë tjetër

Hapësira e biznesit shtrihet në 11 kate dhe ofron ambjente bashkëkohore për kompanitë e mëdha ose bizneset e vogla që dëshirojnë të reflektojnë prestigjin e Downtown One.  Hapësirat e biznesit janë lehtësisht të përshtatshme në varësi të kërkesave të biznesit tuaj për zyra, salla mbledhjesh e ambjente të tjera pune.  Në një distancë të shkurtër nga gjithë institucionet kryesore dhe me parkim të garantuar, një zyrë në Downtown One do të jetë investimi më i vlefshëm për zhvilimin e biznesit tuaj dhe imazhit të tij.

  • Sipërfaqe totale: 17’564m2
  • Katet 5-15
  • Total 11 kate
  • Hyrja: Holli i Biznesit
PUNO NË NJË AMBJENT QË TË OFRON TË GJITHË LEHTËSIRAT DHE KOMODITET E NEVOJSHME
  • Recepsion i dedikuar biznesi për të mos penguar dinamikën e zyrave
  • Distancë  e shkurtër nga destinacionet kryesore të biznesit
  •  Hapësira të përshtatura sipas nevojave
  • 8 ashensorë të dedikuar
  • Sistem qendror ngrohje-ftohje-ventilim
  • Siguri dhe mirëmbajtje 24 orë
Konfigurimet e zyrave

Zgjidhni midis konfigurimeve të ndryshme, për zyra të vogla ose ambjente të mëdha biznesi. Zyrat ndodhen në katet 5-15 dhe përshtaten në madhësi dhe tipologji sipas kërkesave të biznesit tuaj.