5 KATE PARKIM NËNTOKËSOR
Më shumë se 300 vende parkimi

Downtown One ofron 5 kate parkimi nëntokësor me më shumë se 360 poste parkimi. Postet janë të sistemuara me kod identifikimi që do të përkoj me numrin e njësisë suaj.  Në funksion të nevojave tuaja, ju ofrohen vende parkimi familjare, vende parkimi për automjete të mëdha, vende parkimi për automjete të vogla, vende parkimi për motoçikleta dhe vende parkimi për mjete për njerëzit me aftësi fizike të kufizuara.

  • Sipërfaqe totale: 19’185m2
  • Hyrja: Recepsioni i Biznesit dhe Recepsioni i Banimit

Shërbime për pjesën e parkimeve:

  • Valet Parking
  • Mirëmbajtje dhe siguri 24H
Konfigurim i kateve te parkimit
Shkarko PDF
Parkim Kati -1
Parkim Kati -2
Parkim Kati -3
Parkim Kati -4
Parkim Kati -5