• Tel:
    (+355) 44 537 878
  • en

ECURIA E NDËRTIMIT DOWNTOWN ONE

Data e publikimit: Jan , 2021

Downtown One ka arritur tashmë në lartësinë 31 kate mbi tokë ose 110 metra mbi tokë. Skuadra e Kastrati Construction ka punuar me ritme intensive për të garantuar ndërtim me cilësi maksimale dhe një afat përfundimi të ndërtimit brenda vitit 2022.

Video Credits @Dart Marketing

×
Na kontaktoni

Rezervo pronën tënde tani.×
Regjistrohu

Regjistrohu për të rejat e fundit