AMBJENTE TREGTARE DHE RETAIL
Mundësi promovimi i brandi-t tuaj

Downtown One Retail ofron 4 kate në funksion të zhvillimit të ambjenteve komerciale si destinacion i markave më prestigjoze. Vendndodhja dhe vizibiliteti i Downtown One janë vlera të shtuara për të zhvilluar brandin tuaj.

Zona komerciale ka hyrje të dedikuar e gjithashtu 2 ashensorë të dedikuar për të lejuar kalimin e pashqetësuar të vizitorëve dhe klientëve.

  • Sipërfaqe totale: 6’157m2
  • Katet 0-3
  • Total 4 kate
  • 2 Ashensorë të dedikuar
  • Hyrja: Holli i Biznesit
Më e mira për promovimin e brandit tuaj
  • Hapësira të përshtatura sipas nevojave
  • Sistem qendror ngrohje-ftohje-ventilim
  • Siguri dhe mirëmbajtje 24 orë
  • Parkim Valet