NJË PËRSHTYPJE E PARË IMPRESIONUESE
2 Recepsione me funksion të dedikuar banim ose biznes

Statusi dhe prestigji i projektit do të ndihet prej hollit hyrës i cili do të miksoj stilin dhe elegancën. Për të garantuar privatësinë e rezidentëve dhe funksionalitetin e bizneseve dhe hapësirave komerciale, Downtown One do të ketë recepsione të ndara për apartamentet dhe për zyrat.

Lehtësi lëvizje për banorët dhe bizneset
Ashensorë dhe shkallë lëvizëse

Për të thjeshtuar lëvizjen brenda ndërtesës, është parashikuar të vendosen 14 ashensorë të markave më të sigurta dhe 1 shkallë lëvizëse.