APARTAMENTE ELEGANTE
Një shtëpi ideale për një stil të pakrahasueshëm jetese

Në Downtown One nuk gjeni dy apartamente njësoj sepse secili ka individualitetin e tij, si rezultat i konsolave të cilat krijojnë ballkone dhe llozha të veçanta. Ju mund të zgjidhni apartamentin që preferoni e ju përshtatet midis atyre me një, dy ose tre dhoma gjumi.  Të përbashkëtat e apartamenteve janë hapësirat e bollshme, fushëpamja nga lartësia dhe ndriçimi natyral i cili depërton nëpërmjet vetratave të mëdha.

 • Sipërfaqe totale: 27’747m2
 • Katet 19-36
 • Total 18 kate
 • 4 Ashensorë të dedikuar
 • Hyrja: Holli i Banimit
Komfort maksimal në shtëpinë e ëndrrave tuaja
 • Recepsion i dedikuar banimi
 • 4 ashensorë të dedikuar për banorët
 • Shkarkues mbetjesh në çdo kat
 • Lartësi apartamenti: 3.3m
 • Siguri dhe mirëmbajtje 24H
 • Ambjente në brendësi: dhoma gjumi me walk-in-closet, depo, llozha e ballkone, etj.
Tipologjitë e apartamenteve

Zgjidhni apartamentin që dëshironi me një, dy ose tre dhoma gjumi.