• Tel:
    (+355) 44 537 878
  • en

Përfundon procesi i punimeve të karabinasë

Data e publikimit: Jun , 2021

Ka përfunduar me sukses procesi i punimeve për përfundimin e konstruksionit beton-arme në Downtown One. Aktualisht godina më e lartë në Shqipëri qëndron rreth 150 metër mbi tokë dhe puna vazhdon me intensitet të lartë. Downtown One do të jetë plotësisht funksional në vitin 2022.

×
Na kontaktoni

Rezervo pronën tënde tani.×
Regjistrohu

Regjistrohu për të rejat e fundit