• Tel:
    (+355) 44 537 878
  • en

WINY MAAS DHE MVRDV VIZITOJNË KANTIERIN DOWNTOWN ONE

Data e publikimit: Jan , 2021

Z.Winy Maas dhe një pjesë e skuadrës së MVRDV vizituan kantierin e Downtown One këtë Janar për të ndjekur nga afër procesin dhe progresin e ndërtimit. Mësoni më shumë rreth konceptit arkitektonik që kanë projektuar dhe përshtypjet rreth ndërtimit dhe zgjidhjeve inxhinierike të aplikuara, në këtë intervistë të shkurtër me Z.Maas në Showroom-in tonë të Shitjes.

×
Na kontaktoni

Rezervo pronën tënde tani.×
Regjistrohu

Regjistrohu për të rejat e fundit