Bëhuni pjesë e skuadrës sonë

Nëse dëshironi të jeni pjesë e skuadrës zhvilluese të projektit Downtown One, ju ftojmë të njiheni me pozicionet tona vakante. Aplikoni në formën e gatshme dhe bëhuni pjesë e skuadrës sonë! Ju mirëpresim!

Apliko tani
Pozicione Vakante
Ofertë për Tender

Kastrati Construction shpall : Oferte për Tender me subjekt: Sipërmarrje e Konceptimit  të  Sistemit  të Menaxhimit dhe Mirëmbajtjes së godinës   Downtown One.

Përshkrimi
Apliko tani