Bëhuni pjesë e skuadrës sonë

Nëse jeni profesionist dhe dëshironi të jeni pjesë e skuadrës zhvilluese të projektit Downtown One, ju ftojmë të njiheni me pozicionet tona vakante. Aplikoni në formën e gatshme dhe bëhuni pjesë e skuadrës sonë! Ju mirëpresim!

Apliko tani
Pozicione Vakante
Dizajner Grafik

Kërkohet një dizajner grafik i talentuar, i komunikueshëm dhe energjik që të bëhet pjesë e ekipit
të marketingut. Për më tepër informacion, lexoni përshkrimin e punës mëposhtë.

Përshkrimi
Apliko tani